Wij hebben een uniek productconcept waarmee in elk type systeemplafond een wolkenhemel gecreëerd kan worden. Door het bedrukken van duurzame ledpanelen met wolken en blauwe lucht creëert u in elk gewenste ruimte een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte.

Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok. Voldoende daglicht is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven.

Ontvang uw relaties in een bijzondere gastvrije ruimte en vergader met een inspirerend uitzicht. Het wolkenplafond is overal in te bouwen. Ook een reeds bestaand interieur kan met een eenvoudige ingreep een bijzonder plafond krijgen met uitzicht op de wolkenlucht met daglicht beleving.

Kleur beïnvloedt waardering van merk, product en winkel. Het kan verkoop stimuleren. Zo kopen consumenten meer in winkels met overwegend blauwe kleuren.

Onze wolkenpanelen zijn van top kwaliteit. Het paneel vervangt de TL lamp voor nog minder stroomverbruik en nog meer licht! De wolkenpanelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U verwijdert de oude TL-bak en kunt het wolkenpaneel in hetzelfde plafond uitsparing plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van de stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

Waarom nog wachten? Neem vandaag nog contact met ons op, wij informeren u graag u over de mogelijkheden!

Woonboulevard Oldenzaal
Woonboulevard Oldenzaal

Nederlandse topkwaliteit in ledverlichting- en oplossingen