Lux7 Hologram Led Fan

De Hologram Led Fan is een nieuwe en unieke manier om uw informatieve of commerciële boodschap over te brengen. Holland Eco innoveert continu en wij presenteren u graag ons nieuwe hologram 3D programma.

Met de Lux7 Hologram Led Fan…


creëert u een illusie!  Een hologram is een driedimensionale afbeelding of video welke wordt geprojecteerd in de ruimte. Het drie-dimensionale bewegende effect maakt dat uw boodschap meer spreekt en opvalt als ooit!

Kijkt u ook op onze speciale website en ontdek de sensationele aanbiedingen.

Download productsheet

3D Video Content

Het overbrengen van een boodschap in een korte tijd is vaak lastig. met de Hologram Led Fan wordt het overbrengen van een boodschap kinderspel en reuze interessant. In een korte korte tijd dynamisch en duidelijk beeld van uw actuele diensten of producten.

Een unieke methode van communicatie die er nog niet maar dynamisch zichtbaar is. Wij kunnen u uiteraard van dienst zijn met het opzetten van uw content, neemt u vandaag nog contact met ons op!

 

Uniek en bijzonder

Maar eenvoudig in gebruik; de software wordt geactiveerd door de content op SD card. Eenvoudig verwisselbaar en een capaciteit van 16GB. Voorzien van afstand bediening waardoor deze overal zijn dienst kan doen. Het product zelf is uitgevoerd in aluminium en sterk ABS materiaal en brengt uw informatie uniek in beeld. Hierdoor zal uw boodschap een geweldige blijvende indruk maken.

Easy2Use

Door de 3 dimensionale techniek blijven bezoekers zeker staan en trekt uw boodschap op een natuurlijke manier de aandacht.Door de meegeleverde SD kaart kunt u uw boodschappen eenvoudig veranderen en waar u wilt overbrengen. Geen ingewikkelde handelingen met computers die de aansturing regelen, maar simpel toepasbaar waar u wenst.