LED oplossingen zonder financiële beperkingen

Holland Eco Finance biedt u de kans te profiteren van de allernieuwste duurzame  verlichtingsoplossingen. Wij bieden u graag ledfinanciering aan, u hoeft de hele projectsom niet in één keer te betalen, want er wordt afgelost door de besparingen!

De ledinanciering is zo ontworpen dat er vooraf geen hoge investering nodig is. De totale kosten van de verlichtingsapparatuur, het installeren en onderhoud worden samengevoegd. De aflossing wordt vervolgens gespreid over een periode van 3 tot 5 jaar. Elke periode wordt een vast bedrag uit de energiebesparing betaald totdat het project is afgelost.

Ondertussen bent u de eigenaar van geavanceerde verlichtingsoplossingen en profiteert u direct van een lagere energierekening. Daarnaast biedt u dit de mogelijkheid de lampen op uw balans te activeren en aanspraak te maken op de EIA subsidie.

Directe besparing!
U bespaart direct geld op uw energierekening en het onderhoud wordt gratis meegenomen. Kortom: door betaling van een bedrag lager dan uw huidige energierekening, houdt u werkkapitaal over voor andere doeleinden en kunt u toch onmiddellijk profiteren van een betere kwaliteit verlichting.