De innovatieve LUX7 Ledverlichting maakt deel uit van een extra duurzame productenlijn. Hierdoor wordt uw investering nóg veiliger. LUX7 Ledverlichting is voor iedere portemonnee bereikbaar.  Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en goede garantie staan voorop, wie wil dat nu niet?

LUX7 Ledverlichting biedt de beste duurzame verlichting als totaaloplossing voor uw huis en onderneming! Wij richten ons zowel op de zakelijke markt, als op de consument. Zo voorzien wij diverse bedrijven in de installatiebranche, sportclubs, ondernemers en consumenten van  onze innovatieve LUX7 ledproducten. 

Het assortiment van LUX7 Ledverlichting voorziet eveneens in noviteiten om uw bedrijf op een bijzondere manier te promoten. Een goed voorbeeld hiervan is de hologram led fan. Een verbazingwekkend 3d apparaat wat uw voorbijgangers zal doen verbazen!

Door onze eigen fabricage in China kunnen wij u als klant laten profiteren van zeer scherpe prijzen. Kijkt u gerust naar ons assortiment en bel ons voor de mogelijkheden. 

 

Holland Eco | Nederlandse topkwaliteit in ledverlichting - en oplossingen

 

Innovative LED fabric

Een greep uit ons assortiment…

klik op een afbeelding voor meer productinformatie